Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2010

Ζέστη και ανομβρίας συνέχεια.....

Oύτε και σήμερα κατάφερε να μας επηρεάσει η διαταραχή από τα δυτικά δίνοντας μόνο πολύ ισχυρούς ΝΔ με ριπή στα 60km/h.
Έτσι κλείνουμε    19  μερες χωρίς βροχή σε μια περίοδο περίεργη ζεστή και άνομβρη.
Η θερμοκρασία εδώ και 4 μέρες ξεπερνάει τους 20c ενώ σαν ελάχιστη έχουμε τους 16c!!!
Υπενθυμίζω ότι διανύουμε μέρες Δεκέμβρη.
Έτσι τα βλέμματα στρέφονται στην επικείμενη ψυχρή εισβολή η οποία θα λάβει χώρα το επόμενο Σ/Κ χωρίς ακόμα να έχουν διευκρινιστεί  οι λεπτομέρειες.

3 σχόλια:

  1. Η ΕΜΥ ΒΓΑΖΕΙ ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΓΙΑ ΙΣΧΥΡΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΚΑΙΡΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΔΗΛΑΔΗ. Η ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΛΕΕΙ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Η ΟΠΟΙΑ ΗΤΑΝ ΛΑΝΘΑΝΣΜΕΝΗ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΑΜΜΙΑ ΥΠΥΡΕΣΙΑ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΣΩΣΤΑ ΟΛΑ ΜΠΑΧΑΛΟ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΑΝ ΖΗΤΟΥΣΑΝ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΑ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ Η ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΘΑ ΕΔΙΝΑΝ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΤΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΩΡΑ ΟΧΙ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΥΠΥΡΕΣΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΣΩΣΤΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΥΠΥΡΕΣΙΕΣ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ ΑΝ ΜΙΑ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ Η ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΖΗΤΟΥΣΑΝ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΑΣΦΑΛΩΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΔΙΝΑΝ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΗ ΑΝΕΥΘΥΝΗ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΤΥΧΗΜΑ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΚΡΑΙΩΝ ΦΑΙΝΟΜΕΝΩΝ.ΤΟ ΜΠΑΧΑΛΟ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΥΡΕΣΙΕΣ ΓΚΕΤΟ ΚΑΙ ΟΙ ΑΣΧΕΤΟΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΠΑΧΑΛΟ ΤΙ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΟΙ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Tο έκτακτο αφορουσε κυρίως τα ΒΔ όντως κορεσμένα πλέον ,οπου έπεσε αρκετό νερό.
    Αν θυμάμαι καλα η πρόταση ''συμπεριλαμβανομένης και της Αττικής'' αφορούσε ένα σύντομο πέρασμα με βροχή και καταιγίδα το οποίο όντως δεν έγινε ποτέ.
    Πολλές φορές είναι δυσκολο λόγω της ιδιαιτερότητας του Ελληνικού αναγλυφου να βγουν σωστές προβλεψεις ,όπως επίσης βλέπουμε χάρτες προγνωστικών μοντέλων να μην επαληθευονται.
    Δεν ξέρω αν λειτουργεί όπως θα έπρεπε,πιστευω πάντως οτι αυτό που βλε΄πουν αυτό λένε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή